golf uppvärmning

Så förbereder du dig bäst inför golfrundan

Många väljer att hoppa över uppvärmningen eller ibland kanske tiden helt enkelt inte finns till. Men, uppvärmningen är viktigare än man kan tro. Med några enkla knep ger du dig själv rätt förutsättningar för att lyckas ute på golfbanan.

golfklocka

Fördelarna med att använda en golfklocka

Är du trött på att gå runt och leta markeringar och lock för att få reda på hur långt du har kvar till flaggan? Då kanske du borde köpa en golfklocka som kan hjälpa dig med ditt spel ute på golfbanan. 

solglasögon golf

Tänk på detta när du köper solglasögon för golf

Behöver man verkligen ett par solglasögon som är speciellt anpassade för golf? Nej, det är så klart inget måste, men det kan förhöja och förbättra din spelupplevelse under soliga dagar. Här är några saker att tänka på när man köper solglasögon för golf.

golfweekend paris

Därför är golfweekend i Paris en bra idé

Kärlekens stad, romantikens stad eller ljuset stad om man föredrar det – det är som man brukar säga, kärt barn har många namn. Att Paris årligen besöks av runt 30 miljoner turister är inte svårt att förstå. Staden passar utmärkt för en weekendresa, som du också kan kombinera med lite golfspel.

gotland golfbanor

Här är Gotlands bästa golfbanor

Härliga Gotland har blivit en väldigt populär semesterö som lockar mängder med folk varje år. Här finns också gott om spelvärda golfbanor så det är absolut värt att packa med golfbagen om du ska hit. Här är tre av våra favoritbanor på ön.

golfbana i mexiko

Här är en av världens mest unika greener

Planerar du att spela golf i Mexiko? Då bör du ta en närmare titt på Punta Mita Pacifico Golf Course. Det är en speciell bana med ett minst sagt speciellt tredje hål. Här hittar du nämligen golfhålet som har världens enda naturliga ö-green.