Värmlands bästa golfrestauranger

golfrestaurang värmland

Det är få saker som går upp mot en god lunch efter en lyckad golfrunda – eller också efter en mindre lyckad runda för den delen. Golflivet har listat de tre bästa golfrestaurangerna i Värmland där du garanterat inte kommer bli besviken. 

Sveriges bästa golfrestaurang 2020

Kils GK är en spännande golfbana som spelas i fin miljö. Förutom bra och rolig golf, finns här också en golfrestaurang som absolut är ett måste att besöka efter golfrundan. Kils golfrestaurang utsågs faktiskt till hela Sveriges bästa golfrestaurang i fjol enligt Golfhäftets användare. Inte nog med det, golfkrogen fick även utmärkelsen 2015 och 2019 vilket är ytterligare tecken på kvaliteten du hittar här. 

Att komma till Kils golfrestaurang är lite som att komma hem. Här får du en upplevelse i hemlagade smaker och otroligt bra service. Dessutom bjuds du på en fantastisk utsikt över vackra Fryken från terrassen. Låter inte helt fel va?

Karlstad GK – Abbes golfkrog

Karlstad GK är Värmlands största golfanläggning och dessutom en av de högst rankade i Mellansveriges. Här finns 27 trevliga och utmanande golfhål och 2014 fick klubben ta emot pris som ”Årets golfklubb”.  De har dessutom öppnat padelbanor på anläggningen om du vill bryta av golfen för lite annat. 

Något som också höjer upplevelsen efter ett besök på Karlstad GK är restaurangen Abbes golfkrog. Det är en väldigt populär restaurang, även för de som inte spelar golf. Här kan du avnjuta god, hemlagad mat tillverkad på råvaror som håller hög kvalitet. Det finns både husmanskost och à la carte på menyn. Från restaurangen får du också en vacker utsikt över den välskötta golfbanan.

Kristinehamns Golfrestaurang

Kristinehamns GK är en klassisk golfbana i härlig miljö. De 18 hålen är utmanande för alla typer av golfare och de högklassiga greenområdena gör det till en riktigt bra golfbana. Klubbens golfrestaurang gör också sitt för att höja upplevelsen när du väl är här. Här får du riktigt god mat i en härlig miljö. Du kan få allt från klassisk husman till den spännande bistromenyn. Här serveras också populära Poke bowls för dig som är vill testa på spännande streetfood.