Fixa Miamikänslan med Göteborgsweekend

göteborg golfweekend foto: Julio Chang

Är du sugen på en Miami-inspirerad känsla, men vill inte åka hela vägen över Atlanten? Då är Jacy’s Hotel i Göteborg det perfekta substitutet. Här väntar allt du behöver för en lyckad weekendresa, givetvis med lite golf inblandat.

Är du bekant med Steam Hotel, Ellery Beach House eller Ystad Saltsjöbad? I slutet av förra året slog gänget bakom de populära hotellen upp portarna till nästa oas: Jacy’s Hotel i Göteborg. Jacy’s har flyttat in i en 100 meter hög splitterny skyskrapa i centrala Göteborg. Hotellet har slagit på stort med 233 rum fördelat på 27 våningar, men förutom detta är det stort fokus på upplevelser och aktiviteter. 

Pachanga Pool Club

Ett av hotellets stora flaggskepp är Pachanga Pool Club på våning 27 och 28. Klubben har en häftig Miami-inspirerad känsla där du kan avnjuta goda drinkar, ta ett dopp i poolen eller bara ta det lugnt i solsängen. Gänget bakom idén är dock tydliga med att detta inte är ett traditionellt spa. Här ska du få energi av musiken, atmosfären och känslan. Dessutom får du en makalös utsikt över Göteborg från poolkanten, inte illa.

Svinga loss i golfsimulatorn

Runt Göteborgsområdet finns det mängder med bra golfbanor. Så varför inte passa på att kombinera vistelsen på Jacy’s med några rundor golf? Och känner du inte för att lämna hotellet så är det inga problem. Här finns nämligen golfsimulatorer där du istället kan spela på några av världens bästa banor.

Förutom golfsimulatorer finns också bland annat biljardbord, shuffle board och en “sports club” för dig som vill köra ett träningspass på gymmet.

Tre restauranger med olika teman

När det kommer till matbiten behöver du heller inte vara orolig. På hotellet finns nämligen tre restauranger med olika teman att välja mellan. På lobbyplan ligger Archies som bjuder på amerikanska klassiker, Gaby’s är en lunchrestaurang med mat från världens alla hörn och Gogogaga är en asian fusion skybar som garanterat kommer att få det att vattnas i munnen.