Här är Stockholms bästa golfrestauranger

Bro Hof golf restaurang

Det är något speciellt med att avnjuta en god lunch efter 18 spelade hål. Golf och mat hör helt enkelt ihop! Vi har listat de tre bästa golfrestaurangerna i Stockholm som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga.

Lunch i fantastisk slottsmiljö på Bro Hof

Bro Hof Slott erbjuder utan tvekan både golf och gastronomi i världsklass. På restaurangen kombineras modern husmanskost med förstklassig service. Att man dessutom får avnjuta maten i fantastisk slottsmiljö med anor från 1500-talet gör inte saken sämre. Menyerna utgår från det nordiska köket men det finns dessutom härliga inslag från hela världens kök. Det finns helt enkelt inte mycket som slår en lunch på Bro Hof efter en runda golf.

Välkomponerad gourmetmiddag på Ullna

Ullna GK

Vill du ha mat och golf i toppklass? Då är ett besök på Ullna GK strax norr om Stockholm ett måste. Här finns en av Nordens bästa golfbanor som bjuder på roliga och utmanande hål. Har man en av Sveriges bästa banor, går det också hand i hand att ha en av Sveriges bästa golfrestauranger. Den prisbelönta golfrestaurangen ägs och drivs sedan 2015 av klubben själv. Den välmeriterade krögaren Fredrik Granström med personal ser garanterat till att du går härifrån med ett leende på läpparna. Njut av en vällagad plat du jour, dagens fångst eller en välkomponerad gourmetmiddag samtidigt som du blickar ut över golfbanan och den vackra Ullnasjön.

TwoSixtyFour – bästa golfkrogen 2018

Österåkers GK har utan tvekan en av Sveriges bästa golfanläggningar. Den nya banan, Öster by Stenson, har redan blivit utsedd till en av Sveriges bästa banor. Något som håller minst lika hög klass är klubbens restaurang, TwoSixtyFour. Namnet på restaurangen är en hyllning till svenske golfaren Henrik Stenson som vann British Open 2016 på just 264 slag. 2018 fick restaurangen priset som årets bästa golfkrog av branschnätverket Svenska Golfrestauranger (SGR). Här serveras spännande lunchmenyer varje vecka och á la carte på kvällarna. TwoSixtyFour har en stor och härlig uteplats med mysig loungeavdelning som verkligen är värd ett besök.

Mer från Restaurang