Bästa golfkrogarna i Blekinge

restaurang golf blekinge

Oavsett om det går bra eller dåligt så tar det på krafterna att spela 18 hål golf. Därför passar det utmärkt att fylla på med energi i form av en god lunch efter avslutad golfrunda. Här är några av våra bästa golfrestauranger i Blekinge som garanterat kommer göra dig mätt och belåten.

Karlshamns golfkrog

Karlshamns golfklubb är en av de bästa golfbanorna i hela Blekinge. Vad passar då bättre än att ha en golfrestaurang som håller lika hög klass? Karlshamns Golfkrog serverar fantastisk mat från det svenska köket med noga utvalda råvaror av hög kvalitet. Att krogen satsar på riktig hemlagad traditionell husmanskost har verkligen varit uppskattad bland gästerna. Restaurangen ligger också otroligt fint till och samtidigt som du avnjuter din lunch kan du blicka ut över Blekinges största golfanläggning som ligger precis intill Mörrumsån.

Sölvesborgs Golfkrog

Tvärs över viken från Sölvesborgs centrum ligger Sölvesborgs Golfkrog. Restaurangen lockar inte bara golfare som är hungriga efter sin runda utan folk i allmänhet som vill njuta av god och vällagad mat. Här bjuds det på varierande menyer från svenska köket med inslag av utländska influenser. Krogen har dessutom en fin uteservering som är väldigt välbesökt under varma sommarkvällar. Närheten till stadskärnan gör att krogen har planer på att utöka verksamheten med roliga evenemang som musikunderhållning och grillkvällar. Ytterligare en anledning att besöka golfkrogen helt enkelt.

Green Room 

Boa Olofström Golfklubb bjuder förutom på rolig och spännande golf även på bra och vällagad mat. Restaurang Green Room ligger med vacker utsikt över det natursköna landskapet nere i söder. Här kan du njuta av en god frukost, trevlig lunch eller kanske välja något från à la carte-menyn. Green Room också stundtals agerat konstutställning där den lokala konstnären Karl-Johan Olsson hängt upp sina tavlor. Perfekt om man vill passa på att spana in lite konst samtidigt som man njuter av en riktigt god lunch efter avslutad golfrunda.