Sveriges bästa golfrestaurang – tredje året i rad

bästa golfrestaurang

Är du ute efter bra mat efter avslutad golfrunda? Då ska du bege dig till Kils GK. Klubbens golfrestaurang har för tredje året blivit utsedd till Sveriges bästa enligt Golfhäftets användare.

Var hittar man egentligen Sveriges allra bästa golfrestaurang? På Kils GK. Iallafall om man ska tro Golfhäftets användare. Golfhäftet är ett förmånskort där du betalar en engångssumma per år och sedan får spela till rabatterat pris på över 1100 golfbanor i Europa. Efter avslutad golfrunda kan användarna betygsätta allt från golfklubbarnas bemötande, kvalitet och faciliteter. Man kan också betygsätta klubbens golfrestaurang och efter 2021 års sammanställning visar det att Kils GK fått högst betyg, för tredje året i rad.

– Fantastiskt, häftigt och oerhört roligt. Stolt, glad och tacksam över mina underbara medarbetare som gör detta möjligt. Att vi även har kunnat leverera med hög kvalitet trots pandemin och stått starka genom dessa två år är jag så tacksam över. Jag tror att våra spelare som besöker oss känner sig trygga vid ett besök. Att maten håller jämn kvalitet och utbudet på salladsbuffén är varierande. Att de även känner sig välkomna och att lokalen i sig är mycket trevlig, säger Karin Sohl som driver Kils Golfrestaurang i ett pressmeddelande.

“Fantastiskt goda raggmunkar”

Att komma till Kils GK i den värmländska idyllen är lite som att komma hem. Här bjuds man på en härlig upplevelse i hemlagade smaker och otroligt bra service. Varje dag serveras vällagade rätter, dagens soppa och en sillbuffé man inte får missa. Men den riktiga höjdpunkten är raggmunkarna med fläsk om man får tro Karin Sohl.

– Ett tips är våra fantastiskt goda raggmunkar och fläsk är stor favorit hos många. En god kall pilsner ute på vår altan med utsikt över sjön Fryken är ju aldrig fel heller, avslutar Karin Sohl.

Men det bjuds inte bara på bra mat och service på Kils GK. Golfbanan är varierande och rolig. De första nio hålen är något mer utmanande i kuperad skogsterräng samtidigt som de avslutande nio hålen bjuder på ett mer öppet parklandskap.

Mer från Restaurang