Här är de bästa golfrestaurangerna i Skåne

golfrestaurang skåne

Golflivet har listat de tre bästa golfrestaurangerna i Skåne som bjuder på det där lilla extra.

Herrgårdslunch på mysiga Orangeriet

Elisefarm i hjärtat av Skåne är en anläggning av högsta klass. Här finns ett toppmodernt spa, en utmanande golfbana och inte minst en fantastisk golfrestaurang. På restaurang Orangeriet står lokala råvaror och säsong i fokus. Kockarna levererar en ständigt varierande meny tillagad med råvaror som är bäst för dagen. Oavsett om du vill ha frukost, brunch, herrgårdslunch eller trerätters middag kan du lita på att du får en riktigt härlig upplevelse på Orangeriet. Köksmästaren Robin Hägneryd, med lång erfarenhet från välkända restaruanger, ser till att du går därifrån med ett leende på läpparna.

Maderiet – närproducerat in i minsta detalj

Restaurang Maderiet startar nu sin tionde säsong på vackra Bokskogens GK. Restaurangen håller hög servicenivå och lägger stor omsorg och eftertanke när det kommer till råvarorna som används. Här är nästan allt närproducerat. Till exempel hämtas fisk och krabba från en lokal fiskare, brödet bakas på restaurangen och grönsakerna hämtas från bönder på sju närliggande gårdar. Dessutom odlar Maderiet sina örter själva med hjälp av engagerade medlemmar och Maderiet satsar också mycket på lokala mikrobryggerier när det kommer till ölen. Det här har blivit en naturlig mötesplats i området med bekväm och naturnära atmosfär för folk som uppskattar god mat.

Kvarteret Erikstorp – en helt vanlig, ovanlig kvarterskrog

Kvarteret Erikstorp är en helt vanlig, ovanlig kvarterskrog i Landskrona enligt dem själva. Det är lätt att förstå vad de menar. Kvarteret består av två restauranger och är en härlig mötesplats där mat, dryck, atmosfär och miljö samspelar. Här kan du upptäcka kulinariska delikatesser från världens alla hörn. Oavsett om du är sugen på grekiskt, sushi, pizza eller bara en god efterrätt så kommer du garanterat att hitta det här.