Sex soliga golfbanor på varmare breddgrader

golfbanor spanien

När det är kallt i Sverige finns det fina möjligheter till bra golf och avkoppling på varmare breddgrader. Här är några tips på fantastiska platser för din golfresa.

La Cala Golf Club – Spanien

La Cala Golf Club på den spanska solkusten är känd som en av Spaniens allra bästa golfresort. Här möts du av tre mästerskapsbanor som alla håller väldigt hög klass. På resorten bor du på ett 4-stjärnigt hotell där du dessutom kan koppla av på den härliga spaavdelningen. 

Praia D’El Rey Golf Club – Portugal

På den portugisiska västkusten ligger den spektakulära golfresorten Praia D’El Rey. Här bor du i lyx med hisnande utsikt över Atlanten. Golfbanan håller dessutom absoluta toppklass och anses vara en av de bästa i Europa.

Valle del Este Golf Resort – Spanien

Lyxigt boende och golf i toppklass. Det är vad du möts av på Valle del Este Golf Resort i Spanien. Det här är Europas bästa golfanläggningar med en otrolig golfbana, lyxigt spa och fantastiska rum där du garanterat kommer att trivas. Banan är omringad av den häftiga lavabergarten vilket skapar en häftig atmosfär.

Barceló Montecastillo Golf – Spanien

Barceló Montecasillo i spanska Cadiz bjuder på en helhetsupplevelse du sent kommer att glömma. Den femstjärniga anläggning har helt enkelt att du behöver och lite till. Eleganta hotellrum, aktivitetscenter, spa och fantastiska vyer. Dessutom håller golfbanan minst sagt samma höga nivå. Den är designad av ikonen Jack Nicklaus och har bland annat anordnat flera stora tävlingar de senaste åren.

Pestana Golf Resort – Portugal

Är du ute efter en härlig golfsemester i solen bör du blicka mot Pestana Golf Resort i Portugal. Här bor du i fantastiska villor och radhus som bjuder på spektakulära utsikter. Anläggningen har två golfbanor, tennisbanor, pooler och mycket annat för att du ska få en så bra vistelse som möjligt.

San Lorenzo Golf Course – Portugal

På den portugisiska sydkusten, i närheten av Faro, ligger fantastiska San Lorenzo Golf Course. Här bor du på femstjärniga hotellet Dona Filipa som är välkänt för sin portugisiska charm och förstklassiga gästfrihet. Eleganta rum med utsikt över Atlanten och fantastisk mat, det är vad du kan förvänta dig här. Dessutom bjuds det på otroligt bra golf i området.