Här är USA:s mest spektakulära golfrestauranger

Här är USA:s mest spektakulära golfrestauranger!

När man tänker på golfbanor är det ofta gröna fairways och utmanande bunkrar som kommer först i åtanke. Men bortom spelets spänning döljer sig en ofta förbisedd pärla: golfrestaurangerna.

Med en kombination av storslagen utsikt, lugn atmosfär och ofta överraskande läckra menyer, erbjuder dessa restauranger en unik matupplevelse som förtjänar uppmärksamhet. Låt oss utforska varför ett besök på golfrestauranger kan vara en kulinarisk höjdpunkt på din nästa golfrunda.

Addison Restaurant, Fairmont Grand Del Mar, San Diego

Med säsongens bästa från Kalifornien och en kock med fransk utbildning skapas en meny som kombinerar västkustens smaker med finess. Kocken William Bradleys meny på Addison Restaurant erbjuder spännande rätter som passar finsmakaren. Utforska nya smaker genom att testa sake-marinerad kampachi till förrätt, kalvkött i bordelaisesås till huvudrätt och avsluta middagen med en typisk fransk chokladtårta. Föredrar du en club sandwich? Då kanske det här inte är för dig. 

The Tap Room vid Pebble Beach, Pebble Beach

Efter 18 hålrundan på golfbanan i närheten föreslår vi att du tar dig till den livliga tavernan “The Tap Room” som ligger alldeles intill Pebble Beach. Ikoniska fotografier fyller väggarna och klassisk pubmat står på menyn. Visst, du betalar en premie för att få tillgång till restaurangen, men priset blir plötsligt överkomligt när du får titta på pokaler vunna av Jack och Arnie medan du vräker i dig en burgare gjord av den saftigaste Kobe-biffen. Bättre än såhär blir det inte! 

Bourbon Steak, Turnberry Isle, Miami

Efter att ha tillbringat tid vid klubhuset, unna dig en måltid värdig minnet. Steg in i Michael Minnas kulinariska värld, en kock vars talang uppmärksammats med det prestigefyllda James Beard-priset. På Bourbon Steak blandas tidlösa traditioner med modern innovation. Här kan man njuta av både klassiska köttstycken och nyskapande rätter som havsabborre med en twist av miso eller den utsökta hummerpajen som blivit Minnas signum. Klassisk surf n turf helt enkelt! 

Källa: Golf.com