3 romantiska golfdestinationer i södra Europa

romantisk golfresa

Spelar både du och din partner golf? Då finns det gott om utmärkta golfdestinationer som bjuder på både bra golf och härlig romantik. Här är våra bästa tips för en lyckad romantisk golfsemester.

Domaine et Golf de Vaugouard – Frankrike

Paris, kärlekens stad, är det perfekta resmålet när du är ute efter en romantisk golfsemester. En dryg timme söder om den franska huvudstaden ligger fyrstjärniga Domaine et Golf de Vaugouard. Här möts du av en charmig anläggning med anor från 1700-talet. Domaine et Golf de Vaugouard är beläget i hjärtat av ett naturreservat, omgivet av gamla ståtliga träd. 18-hålsbanan håller hög klass och bjuder på utmaningar både för nybörjaren och den mer erfarne golfaren. Vid anläggningen finns ett bra utbud av fina restauranger och sovrummen har en lyxig touch med fantastisk utsikt över det franska landskapet.

Conrad Algarve – Portugal

Vill du uppleva Algarves fantastiska kust, vackra naturparker och spännande golf? Då rekommenderas ett besök på Conrad Algarve Hotel i Portugal. Quinta do Lag och Vale do Lobo är två av banorna som bokstavligt talat ligger precis utanför dörren på detta enastående hotell. Hotellet har ett spa i världsklass som passar utmärkt när du vill varva ner efter en dag på golfbanan. Här finns du verkligen en oas av idyllisk avkoppling som garanterat kommer göra det till en romantisk golfsemester.

Verdura Golf & Spa Resort – Italien

Skäm bort dig och din partner och njut av de vackra olivlundarna, den italienska landsbygden och två kilometer privat medelhavskust på nästa golfsemester. På ön Sicilien i Italien ligger fantastiska Verdura Golf & Spa Resort. Det är ett 5-stjärnigt lyxkomplex där du kan spela golf i toppklass. Men förutom golfen finns det mycket annat att göra. Upptäck nya passioner med traditionella italienska matlagningskurser och vinprovning. På resorten finns flera restauranger som serverar lokalproducerade skaldjur och aptitretande viner. Rummen på resorten håller självklart också toppklass.

Mer från Resor