VIDEO: Beviset för golfens nyckfullhet

golfputt

Maverick McNealy spelade nyligen Phoenix Open på klassiska TPC Scottsdale. På det tolfte hålet första rundan bjöd han publiken på ett minst sagt osannolikt händelseförlopp.

Maverick McNealy väntar fortfarande på sitt stora genombrott. Även om han spelat på PGA-touren sedan 2019 har han ännu inte vunnit någon stor tävling. Det skulle heller inte bli någon lyckad tävling för den 27-årige amerikanen från Portola Valley, Kalifornien, när han nyligen ställde upp i Phoenix Open på TPC Scottsdale.

McNealy inledde första rundan fem slag över par. Inte nog med det tvingades han bryta tävlingen bara några hål in på andra dagen på grund av en axelskada. Men det som det kom att pratas om efter tävlingen var dock 27-åringens spel på det tolfte hålet under första dagen. 

Amerikanen prickade green på utslaget men väl där väntade en väldigt lång putt. En birdieputt som han sedan skickade iväg med lite väl mycket kraft. Vad som hände sedan fick verkligen publiken att lyfta på ögonbrynen. Se den något speciella sekvensen i spelaren nedan.