Götaströms GK – en av smålands bästa banor

götaströms gk i småland

Ska du ut på golfresa i sommar? Planera in ett stopp längs med E4:an, på en av Smålands bästa banor.

Mitt i hjärtat av Småland, i närheten av E4:an, ligger Skillingaryd. Strax utanför den lilla tätorten ligger också en av Smålands bästa banor, Götaströms GK. Det är en trevlig 18-hålsbana med skog- och hedkaraktär som uppskattas av såväl nybörjare som elitspelare. Underlaget är baserat på sand vilket gör att regnet aldrig är ett problem här. Du kan helt enkelt svinga loss oavsett vilket väder som det bjuds på. Spana in komplett banguide och slopetabell här.

Greenfee på Götaströms GK

Har du vägarna förbi Småland är ett stopp på Götaström ett självklart val. Som gäst spelar du från 520 kronor under vardagar och 580 kronor under helger. Råkar du vara medlem i någon klubb som är en del av ”Golfköping”, då har du lyxen att spela till rabatterat pris på Götaström och flera andra banor i närområdet.

Götaström håller hög standard och är väldigt “gåvänlig”. Är det däremot så att du vill åka golfbil går det att hyra till ett bra pris.

Götaströms golfrestaurang

Vill du förhöja upplevelsen av Götaström efter spelad runda? Då ska du ta en sväng in på Götaströms golfrestaurang. Här får du riktigt bra mat och husman till ett bra pris. Sex dagar i veckan möts du av en varierande lunchmeny med flera olika alternativ. Vad sägs om vegetarisk svamprisotto med picklade kantareller? Eller varför inte testa den lokala favoriten: AnnaGretas pannbiff!

Bo på Götaströms värdshus

Sugen på att tillbringa natten på Götaström? Då är Götaströms värdshus ett självklart val. Hotellet ligger en rak drive från första tee och tillsammans med klubben har de satt ihop tre prisvärda golfpaket. För endast 895 kronor per person kan du bland annat få övernattning, greenfee och frukost. Vill du stanna fler nätter och spela fler ronder finns det väl värda alternativ för det också. Kolla in paketen här.

Banguide

Götaströms gk banguide
Götaströms gk banguide
Götaströms gk banguide
Götaströms gk banguide
Götaströms gk banguide
Götaströms gk banguide