Smarta knepet för att få mer tid till golf

Bostadsrättsförening app
Annonssamarbete

Boappa är Sveriges största boendeapp som förenklar och effektiviserar kommunikationen i bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Med dina grannars hjälp kan du få ut mer av ditt golfande och samtidigt minska på vardagsstressen.

Hur många gånger har du inte stått irriterad på tee och väntat på din golfpartner som är sen, igen? Och visst har det hänt att du själv fått blåsa av en golfrunda i sista sekunden för att livspusslet inte gått ihop? Tänk om du, bara inom loppet av några minuter, kunde hitta en ersättare och slippa få dåligt samvete. Tänk om du kunde dra nytt av tiden du står och väntar istället för att sura. Det kan du.

Boappa är boendeappen som gör vardagen enklare för dig som bor i en bostadsrättsförening eller samfällighetsförening. Boappa lanserades 2016 och är en innovativ app som förenklar kommunikationen mellan dig och dina grannar och underlättar styrelsens arbete. Kärnan i produkten är att skapa en enklare och trivsammare vardag för grannar. I dag är Boappa den ledande boendeappen och används av tusentals föreningar runt om i Sverige.

– Många tror att det handlar om att man ska bli bästa polare med sina grannar, men det är inte vad Boappa syftar till. För Boappa handlar det om att du kan få enormt stor hjälp av dina grannar i vardagliga utmaningar som de flesta av oss råkar ut för, förklarar Mats He, VD och grundare av Boappa.

Stärk samvaron mellan golfintresserade grannar

Med Boappa kan du snabbt hitta en ersättare till golfrundan när du själv fått förhinder eller när din golfpartner blivit sjuk. I boendeappen kan du enkelt slänga iväg en fråga och höra efter om någon granne är intresserad.

– Man kan till exempel starta en gruppchatt med alla golfintresserade i föreningen, vem vet, kanske är ni till och med medlemmar i samma golfklubb. Genom att ta hjälp av varandra går ingen golf till spillo och du kan lära dig mer om tekniker och utrustning. Ni kan till exempel tipsa varandra om nya golfbanor och golfresor samt köpa och sälja golfprylar av varandra, säger Sofie von Krusenstierna, marknads- och kommunikationsansvarig på Boappa.

Sofie von Krusenstierna är marknads- och kommunikationsansvarig på boendeappen Boappa
Sofie von Krusenstierna är marknads- och kommunikations-
ansvarig på Boappa.

I appen ser du vilka som bor i din förening och får all information från styrelsen direkt i mobilen. Du kan exempelvis boka föreningsbastun från hål 17 eller läsa igenom protokollet från årsstämman när du väntar på tee. Ett smidigare och mer trivsamt sätt att bo helt enkelt. Tipsa bara din styrelse om Boappa så är ni igång efter någon vecka.

Låna ut parkeringsplats när du spelar golf

Boappa är därmed inte bara ett verktyg som effektiviserar styrelsearbetet i landets bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar, utan appen fungerar även som en välfungerande granncommunity och gör det lätt för grannarna i föreningen att hjälpas åt.   

– Om du är ute på din golfrunda, eller bortrest på golfresa, står din boendeparkering faktiskt tom. Då är det väldigt fint om du kan låna ut din plats till en granne som kanske väntar besök av svärföräldrarna och själv inte kan erbjuda parkeringsplats, säger Sofie.

Boappa i mobilversion