Så nördar du ner dig i golfsvingen med Garmin R10

Garmin Approach R10 launch monitor analyserar din golfsving

Vill du ta ett extra kliv in i golfnördigheten så har Garmin en pryl som kan hjälpa till att analysera dina slag på djupet.

Ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att ta nästa steg inom golfen. Det kan handla om att köpa en ny klubba, nya golfskor eller ta en golflektion. En annan produkt som definitivt kan hjälpa dig i ditt spel är Garmin Approach R10. 

Analysera ditt spel

Garmin Approach R10 är en liten portabel launch monitor som du kan ta med dig överallt. Ta med den till rangen, placera den bakom dig och svinga loss. Monitorn spelar in alla dina slag och hjälper dig att analysera ditt spel. Den mäter bland annat svinghastighet, bollflykt, hastighet, spinn och mycket mer. Här får du mer än ett dussin mätvärden som kommer att hjälpa dig att analysera ditt spel. 

Ladda ner appen Garmin Golf

All information och statistik får du fram genom appen Garmin Golf. Du laddar enkelt ner den via Appstore eller Google Play. Förutom att få all statistik i appen kan du också tävla, jämföra och ha kontakt med andra golfare här.

Simulator – spela över 43 000 banor  

Men, Garmin R10 är inte bara till för att du ska kunna analysera och förbättra ditt spel. Du kan också använda den som golfsimulator. Samla ihop polarna och ta en runda på Pebble Beach, St Andrews eller någon annan klassiker. Via appen kan du välja och vraka bland fler än 43 000 olika banor. Du behöver faktiskt inte ens lämna hemmet för att spela, utan kan göra det från trädgården.

​​Pris

Att ha den senaste tekniken eller de senaste klubborna är självklart inget måste. Men, känner du att du vill få bästa förutsättningarna att lyckas ute på banan är Garmin R10 ett bra alternativ. För en Launch monitor får man betala strax över 5 000 svenska kronor.