Här är nya golfskon från J.Lindeberg

Nu kan du dressa upp dig i J.Lindeberg från topp till tå när Klädmärket släpper golfskokollektion.

J.Lindeberg grundades 1996 och har sedan dess blivit ett populärt svenskt klädmärke. Företaget har sedan start satsat på kläder som erbjuder en kombination av mode- och sportkläder. I dag har man en distribution av mode-, golf- och skidkollektioner till fler än 35 länder.

När man till en början gav sig ut på marknaden tog grundaren Johan Lindeberg hjälp av vännen och golfproffset Jesper Parnevik. Parnevik, som vid den tiden var en av Sveriges bästa golfare, marknadsförde klädmärket och bidrog med en professionell nivå till kollektionerna.

Lanserar ny skokollektion

J.Lindeberg har uteslutande satsat på kläder när det kommer till golfen. Fram tills i fjol. Då lanserade företaget nämligen sin allra första golfsko: Vent 500. Det är en vattentät och skön golfsneaker med läcker design.

Nu lanserar J.Lindeberg nästa nyhet på skofronten: Range Finder. I Range Finder får du en spiklös och vattentät golfsneaker. Överdelen är i meshmaterial och polyuretan. Skons dämpade mellansula ger mer komfort. Skon har en stilren look och kommer i tre olika färger.

– Vi är glada över att äntligen kunna avtäcka hela vår golfskokollektion. Genom att fokusera på prestanda, stil och komfort har skorna utformats för att ge golfare möjlighet att prestera på sin bästa nivå, säger Neil Lewty, Chief Creative Officer på J.Lindeberg.

Priset för ett par nya Range Finder ligger på 1 800 kronor och finns i både dam- och herrmodell. Skon finns i butik omgående.