Här är de bästa nya golfbagarna 2024

golfbag

Har din nuvarande golfbag några år på nacken? Då kan det vara läge att införskaffa en ny. Här är de hetaste nyheterna 2024.

Ogio – Fuse Stand Bag

Ogio har levererat högkvalitativa golfbagar under lång tid. Fuse Stand Bag är en lättviktare i hållbart och regntätt material. Funkar utmärkt både som bärbag och till vagn. Finns i sju olika färgkombinationer.

Callaway – Fairway C HD Stand Bag

Callaway har varit synonymt med kvalitet sedan 1982. I Fairway C HD Stand Bag får du en stabil och rymlig bag med plats för allt du kan tänkas behöva. Den har en vattentät konstruktion i flera lager och kommer i åtta olika färger.

Nike – Performance Golf Bag

Snygg, smidig och hållbar golfbag som ger dig en stilren look ute på banan. Den har en genomtänkt design som gör att den passar utmärkt på din vagn. Totalt 14 olika fack som gör det enkelt för dig att hålla ordning på klubborna.

TaylorMade – Flextech Crossover Stand Bag

Som man hör på namnet är det här en flexibel golfbag. Oavsett om du föredrar att bära eller dra har bagen en fördelaktig design. Remmarna har ett uppdaterat system designat för både komfort och stabilitet. Finns i hela nio olika färger så det finns garanterat någon som kommer falla dig i smaken.

Ping – Moonlite Carry Bag

Smidig, lätt och funktionell. Här får du en prisvärd bag för dig som gillar att traska runt ute på golfbanan. Den är oväntat rymlig och kommer i fyra olika färger.

TravisMathew – BYOB Stand Bag

Visst är det störigt att ditt medhavda vatten blir varmt nästan direkt ute på golfrundan? Det problemet slipper du med TravisMathews nya BYOB Stand Bag. Bagen har nämligen ett kylfack som ser till att det sista du behöver oroa dig för på rundan är varm dryck.