Video: Här gör profilen gör två (!) hole-in-one i samma tävling

hole in one

Två hole-in-one på samma tävling. Den bedriften lyckades golflegendaren Miguel Ángel Jiménez med på tävlingen Cologuard Classic.Två gånger på en vecka! Det var vackra slag,” säger Jiménez.

Många går en hel livstid utan att lyckas med bedriften att göra en hole-in-one. För vissa andra händer det betydligt oftare. Fråga bara golflegendaren Miguel Ángel Jiménez. 

Den karismatiske golfaren har varit med länge bland golfeliten. 58-åringen har bland annat spelat Ryder Cup fyra gånger och har totalt 21 segrar på Europatouren. Spanjoren är dessutom känd för att ha en unik förmåga att lyckas göra hole-in-one. Under karriären har han gjort hela tio stycken på Europatouren vilket är flest någonsin.

Jimenez, som nu hunnit bli 58 år, håller nu till på Legends Tour som är till för spelare från 45 år och uppåt. När han ställde upp i tävlingen Cologuard Classic i helgen var lyckan framme dubbla gånger. Jimenez lyckades nämligen med konststycket att göra två hole-in-one under samma tävling. Han startade första tävlingsdagen med en hole-in-one, och följde sedan upp det med ytterligare en under avslutningsdagen.

– Två gånger på en vecka! Det var vackra slag, säger han efter tävlingen.

Efter de dubbla fullträffarna gick spanjoren hela vägen och vann till slut tävlingen. Se Jiménez imponerande hole-in-ones här:

Mer från Nyheter