Poddar för dig som inte kan få nog av golf

poddar om golf

Tänker du också på golf dygnet runt? Inga problem, det finns mängder med bra poddar som lindrar ditt golfsug även när du inte har möjlighet att spela själv.

Klubbans fel

Fritte, som driver podden, beskriver sig själv som “förmodligen Sveriges största golfnörd med allsmäktig golfkunskap, det Fritte inte kan om golfutrustning är inte värt att veta”. Om det stämmer? Det får du avgöra själv. Podden bjuder iallafall på lifehacks och ett eller flera goda  skratt.

Här hittar du den: https://poddtoppen.se/podcast/1657151962/klubbans-fel

Golftugget

Golftugget är till för både nybörjare och proffs, så länge du är intresserad av att bli bättre på golf.

Här hittar du den: https://poddtoppen.se/podcast/1597427271/golftugget

No Laying Up Podcast

Engelskspråkig podcast som tar upp allt från kända spelare till golfresor.
Här hittar du den: https://poddtoppen.se/podcast/880837011/no-laying-up-golf-podcast


Fler poddar om golf:

Golfpodden

I Golfpodden diskuteras helt enkelt allt som har med golf att göra. Duon Johan och Jens går igenom deras tankar om spelet, olika banor och allt möjligt kring sporten. Är du ute efter instruktionstips är dock inte detta podden för dig. Men vill du veta vilka banor i Sverige du måste spela på, vilken som är St Andrews bästa restaurang och så vidare så är detta garanterat en podd för dig.

Golfresepodden

Älskar du att resa? Och älskar du att kombinera det med att spela golf? Då ska du lyssna på Golfresepodden. Bakom podden står golfresebyrån Golf Plaisir och i varje avsnitt får du en fullmatat genomgång av ett resmål ute i världen.

The Rick Shiels Golf Show (Engelska)

Rick Shiels har underhållit amatörgolfvärlden de senaste tio åren. 2020 blev han bland annat den första golfyoutubern som nådde en miljon följare på Youtube och idag har den siffran stigit till över det dubbla. I sin podcast täcker han stora  delar av sporten samtidigt som han ger en detaljerad inblick i både amatör- och proffsgolfen.

The First Cut Golf (Engelska)

Är du intresserad av det allra senaste inom proffsgolfen? Då är The First Cut Golf en perfekt podcast för dig. Här får du allt du behöver veta om spelarna, tävlingarna och banorna.

The Fried Egg (Engelska)

The Fried Egg är en populär amerikansk podcast med spännande inslag. Här får du dels tips på hur du blir en bättre golfspelare och spelarintervjuer, men podden gör också djupdykningar i golfbanornas design och historia. Här öppnas också en helt ny värld av golfbanor som du kanske aldrig hört talas om, men nu längtar efter att spela.

Golf Smarter (Engelska)

Det finns mängder med podcasts som handlar om hur du blir en bättre golfare. Golf Smarter berör dock kanske den viktigaste delen av spelet, nämligen den mentala delen. Här får du alla verktyg för att helt enkelt bli en smartare golfare.