Här är nyheterna i Min Golf-appen

Min golf app

Svenska golfförbundet uppdaterat appen Min Golf. Här är de största nyheterna.

Är du en rutinerad golfare har du så klart full koll på Min Golf. Är du däremot ny inom sporten kommer du snart inse att Min Golf kommer att bli en viktig del för ditt spelande. Med hjälp av appen hanterar du i princip allt som har med ditt golfande att göra. Nu har Svenska Golfförbundet släppt en ny, uppdaterad app med mängder av nya, smarta funktioner. Här är några av de viktigaste uppdateringarna.

Tätare koppling till Min Golf-kontot

För en smidigare helhetsupplevelse är den nya appen tätare sammankopplad till ditt Min Golf-konto. Kort och gott gör du ändringar i appen så uppdateras ändringarna även i vanliga Min Golf.

Bokningar direkt i appen

Med den nya uppdateringen kan du nu boka starttider direkt i appen. Detta gäller på alla golfklubbar som använder Min Golf som bokningssystem. Du kan också betala greenfee i appen och ankomstregistrera dig inför rundan.

Boka pay & play utan golf-ID

För att spela golf på en bana som är ansluten till Svenska Golfförbundet måste du ha grönt kort och ett aktivt golf-ID. Det behöver man dock inte för att spela på pay & play-banor.

I den uppdaterade appen kan man nu därför skapa ett pay & play-konto och på så sätt boka tider på banor och golfsimulatorer. Smart va?

Boka & betala golfbil

Trött på att bära runt på golfbagen i 18 hål? Nu kan du boka och betala golfbil inför rundan direkt i appen. Du kan också boka andra uthyrningsbara artiklar som till exempel golfvagn.

Detta och mycket annat kan du göra med den nya appen. Läs mer här.