Ny golfare? Här är allt du kan göra på Min golf

min golf logga in

Har du precis börjat spela golf? Då är mingolf.se din nya bästa vän. Här är allt du behöver veta.

Är du ny inom golfen eller är du kanske i startgroparna till att börja spela? Då kommer du snart inse att “Min golf” kommer att bli en viktig del för ditt spelande. Här hanterar du kort och gott allt som handlar om ditt golfande. Här är några av alla funktioner som finns till för att underlätta och utveckla ditt golfande.

Ladda ner appen Min golf

Först och främst – du behöver inte använda en dator för att nå Min golf utan det fungerar minst lika bra i mobilen. Det finns en kostnadsfri app som går att ladda ner till både iPhone och Android. Smidigt va?

Tävlingskalender

Är du sugen på att börja tävla mer inom golfen? På Min golf finns en komplett kalender med alla tävlingar som arrangeras av landets distrikt och golfklubbar. Här hittar du helt enkelt allt från torsdagstävlingar på lokala golfklubben till större riksomfattande tävlingar.

Boka starttid

Lika enkelt som det är att boka in sig på tävlingar, lika enkelt är det att boka starttider via Min golf. Du kanske fått upp ögonen för någon ny bana, då är det bara att söka upp den aktuella klubben och sedan boka in dig på en starttid.

Hitta dina golfvänner

Du kanske redan har flera vänner och bekanta som spelar golf. Då kan du enkelt lägga till dem som dina golfvänner genom att skriva in deras Golf-ID. När du har gjort detta kan du snabbt och smidigt boka in vänner på en runda golf.

På Min golf kan du också enkelt ställa in din favoritklubb, bana och annat så att det automatiskt dyker upp i en lista när du bokar tider.

Handicap och statistik

För att få spela krävs det att man har grönt kort och när man har det får man ett handicap. Det är kortfattat ett sätt att jämna ut skillnader mellan golfspelare av olika skicklighet. Tack vare handicapsystemet kan du som kanske precis börjat spela golf tävla mot betydligt mer erfarna golfare.

På Min golf kan du bland annat se vad du har i handicap och registrera dina handicapronder. Du kan också se statistik över hur många rundor du har spelat och hur det har gått för dig under året.