6 misslyckade svingar – här är de roligaste golfklippen

De allra roligaste klippen på Youtube består av katastrofala svingar utan kontroll och finess. Här är en lista på hysteriskt roliga svingar med golfspelare som inte verkar har en aning om vad de håller på med. Klippen kan du se om och om igen – vi garanterar att du kommer att skratta lika mycket varje gång. 

Amatörgolfaren Brian Weir älskar golf, men hans sving sitter inte riktigt som den ska än. Roligast är att lyssna på Brians Weirs kompis som kommenterar, han kan absolut inte hålla sig för skratt.

Den här spelaren är i en klass för sig. I en av kommentarerna till klippet skriver aliaset Eric att ”De kommer att få slut på dagsljus om de spelar 18 hål”. Och han har rätt, golfaren försöker göra en sving om och om igen utan att träffa bollen. 

Klippet där den före detta basketspelaren Charles Barkley svingar har fått över en miljon visningar och över 400 kommentarer. Det klassiska klippet där ”Sir Charles”, som han kallas, svingar utlovar skrattgaranti. Varning! En av tittarna kommenterar, ”att se Charles Barkley förstör min sving”. Vill du se mer av den före detta NBA-spelaren rekommenderas klippet där han slår sönder sin driver. 

Klippet är döpt till Jason’s terrible golf swing och ja, det finns nog inget som är bra med hans sving. Jason ser ut som att han spelar baseball och så hundarna som riskerar att få bollen på sig. Fullständig katastrof!

Den här golfaren verkar svinga rätt upp mot himlen. Klippet är kort men gott. 

Varje gång du ser klippet Worst and weirdest golf swing kommer du att undra vad som händer. Spelar han golf eller jagar han efter något djur? Framför allt undrar man hur han lyckas träffa golfbollen varje gång.