6 hysteriska djurmöten på golfbanan fångade på film

Att spela golf handlar mycket om att få komma ut i naturen. Ibland betyder det naturupplevelser av det mindre vanliga slaget – mötet med djur på banan. Här är 6 roliga djurklipp med allt från knasiga ekorrar, farliga alligatorer och söta rävar. 

Massor av mungos 

Den här gulliga flocken på tjugo mungos springer rätt in på banan under en turnering i Sydafrika. De verkar förstå tjusningen med golf – de är farligt nära, men nuddar inte ens bollen. Efter att de har stormat golfbanan ligger de i skuggan och tar igen sig. 

Iskallt – puttar i alligatorn

Det här klippet har nått ikonisk status. Den professionella spelaren Cody Gribble tycks inte alls vara rädd för alligatorer. Istället puttar han till den och den glider rätt ner i vattnet. Gastkramande! 

Kängurur tar över banan

En flock kängurur testar verkligen spelarnas nerver när de springer över banan under Women’s Australian Open i Canberra. De tycks inte ha några problem i världen. 

Rory McIlroy får besök av en ekorre

Hysteriskt roligt när en ekorre vägrar lämna banan under Travelers 2018. Den testar verkligen McIlroys tålamod, men han verkar vara vid gott humör och skrattar mest åt den lilla ekorren. 

Den lekande räven 

En riktigt ung räv leker med bollen och påminner om en liten hundvalp. Räven tuggar först på bollen för att inse att den inte går att äta, därefter leker han med den. Mycket gulligt!

Måsanfall

Den här busiga fiskmåsen snor Brad Fabels boll på The Players år 1998. Det blir riktigt stressad stämning. 

Mer från Nyheter