Vidbynäs Golf – en helhetsupplevelse utöver det vanliga

vidbynäs golf

Spektakulär natur, stora drömmar och högklassiga golfbanor – det väntar dig på Vidbynäs Golf.

Bara en dryg halvtimme från Stockholm ligger Vidbynäs Golf. Det är en riktig pärla som kort och gott har allt man kan önska sig. Här finns allt från bra golfbanor, god mat och härlig natur. I närheten finns också flera vackra vandringsleder och ståtliga Taxinge- och Gripsholms slott. 

Boende på Vidbynäs

Vidbynäs Gård har en lång och häftig historia där huvudbyggnaden har delar som är från tidigt 1700-tal. Det är också här på gården du bor om du vill stanna över natten. Vidbynäs Gård ligger ett stenkast från golfbanorna och här finns totalt 80 fyrstjärniga hotellrum fördelade i tolv små röda hus. 

Brasserie Vidbynäs

På nyöppnade Brasserie Vidbynäs serveras maträtter med inspiration från hela Europa. Här spelar det ingen roll om du är sugen på svenska klassiker, franska delikatesser eller italienska favoriter, på brasseriet finns det något för alla smaker.

Cocktailbaren

I väntan på att inta trerättersmenyn på brasseriet behöver du inte hålla dig på rummet. Kom förbi cocktailbaren och njut av en riktigt god drink istället. Vad passar egentligen bättre än att analysera dagens golfrunda över en riktigt bra Whiskey Sour eller en Amaretto?

Norra banan

På Vidbynäs finns två 18-hålsbanor som båda håller hög klass. Norra banan präglas av en bergig och variationsrik miljö som nästan ger en känsla av att man befinner sig i fjällvärlden. Samtidigt ramar den ståtliga tallskogen in varje hål på ett häftigt sätt och här får minst sagt både en mäktig golfupplevelse, men också en naturupplevelse utöver det vanliga.

Södra banan

När du kommer till södra banan är det som att Vidbynäs bytt skepnad. Här möts du av en bana som slingrar sig genom den böljande sörmländska naturen. Det blir många spektakulära vyer, generösa greenområden och kluriga bunkrar längs med banan.