Spa och golf på Västerås GK och Steam Hotel

västerås gk och steam hotel

Är du ute efter lite guldkant på tillvaron? Då ska du besöka Västerås GK och Steam Hotel.

2017 öppnade Steam Hotel portarna i det 18 våningar höga kulturminnesmärkta huset i Västerås. Sedan dess har hotellet, med sin råa och industriella karaktär, ständigt lockat till sig nyfikna besökare. Här finns totalt 263 hotellrum i skön industri-romantisk stil där du garanterat kommer känna dig som hemma. På våning sju ligger spektakulära Voltage Lounge Pool Club som är den perfekta destinationen för dig som vill ladda batterierna eller njuta av en god drink.

Steam Hotel – restauranger

På Steam Hotel finns inte bara en, inte två, utan tre restauranger som står redo att mätta dina begär. På bottenvåningen ligger populära Chamberlin Grill. Här får du en internationell känsla där det rustika och historiska mixas upp med en romantisk och mjuk karaktär. På menyn hittar du bland annat skaldjur, kötträtter och nytänkande vegetariska alternativ.

Vill du inte äta på bottenvåningen? Lugnt, 18 våningar upp finns nämligen en annan pärla med lite mer spännande utsikt. Här ligger nämligen restaurangen Locavore med utsikt över Västerås och Notudden. Det är en häftig Asian Fusion-restaurang med influenser och smaker från asiatisk street food. 

Utöver ovan nämnda finns också en Di Sopra på andra våningen. Det är en italiensk bakficka i en lekfull och rustik miljö. Perfekt för dig som är sugen på antipasti, pizza, pasta och vin.

Västerås golfklubb, foto: Västerås GK

Steam Hotel + Västerås GK = Sant

Steam Hotel har sedan några år tillbaka samarbete med Västerås GK. Klubben ligger cirka fem minuter med bil från hotellet. Banan är lätt kuperad i parkkaraktär och bjuder på spännande och varierande golfutmaningar.

I golfpaketet hos Steam ingår en greenfee på Västerås GK, entré till Voltage Lounge Pool Club, 3-rätters middag på Chamberlin Grill samt övernattning och frukost.

Banguide västerås gk, foto:Västerås GK

Golfsimulator och aktiviteter

Du behöver faktiskt inte lämna hotellet för att kunna spela lite golf. På Steam finns nämligen en golfsimulator som är öppen för bokning från 08-23 alla dagar i veckan.

Utöver golfsimulatorn finns det mycket annat roligt att göra på Steam Hotel. Vad sägs som att sjunga karaoke, gå på gym, spana in en film på bion eller ta en tur till playground där du kan spela shuffleboard, biljard och annat kul.