Sjöbo GK – golfbanan som har öppet hela året (nästan!)

golfbana sjöbo gk skåne

Sjöbo Golfklubb är en av pärlorna i hjärtat av Skåne där du möts av en naturskön anläggning i pittoresk skogsmiljö.

Vill du ha möjligheten att spela golf nästan året runt? Då är Skåne platsen för dig! Sjöbo Golfklubb har nästintill öppet 365 dagar om året tack vare det mildare klimatet samt att banan ligger på ett område med sandjord.

Klubben bildades 2002 men var spelklar först några år senare. Sedan starten har banan blivit en populär destination för golfare runt om i Skåne, men också från hela Sverige. Banan är belägen i en vacker miljö där varje golfhål är avskilt med skog vilket gör den unik i det annars vanligtvis blåsiga Skåne. Man kan nästan beskriva det som att varje hål ligger i ett eget rum. Spana in komplett banguide här.

Sjöbo GK banguide

Toppmodern driving range och träningsanläggning

Spelupplevelsen på Sjöbo Golfklubb är något du garanterat inte kommer att bli besviken på. Men förutom banan finns det en hel del andra anledningar att komma hit. Här finns också en toppmodern driving range där du kan fila på tekniken och formen. Klubben har också ett väl tilltaget träningsområde där du har möjlighet att träna både inspel och puttning i en härlig omgivning. Dessutom finns en studio där du in i minsta detalj kan analysera din sving med hjälp av höghastighetskameror och svinganalysprogram.

Sjöbo Golfrestaurang & Café

Vad vore en golfbana utan möjligheten till att äta gott efter avslutat golfrunda egentligen? Sjöbo Golfrestaurang & Café har öppet sex dagar i veckan och bjuder på en spännande mix från världens kök. Njut av en sopplunch, en dagens rätt eller något annat från den välkomponerade menyn.

Greenfee på Sjöbo GK

För gäster på Sjöbo Golfklubb kostar det upp till 600 kronor att spela en 18-hålsrunda. Billigast är det dock på vardagar efter klockan 13 då priset är 500 kronor. Har du Golfhäftet betalar du endast halva priset av ordinarie greenfee. Du har möjlighet att boka tid 90 dagar före ditt besök via Min Golf.