Hooks Herrgård – spa och avkoppling i toppklass

Hooks herrgård

På Hooks herrgård i Småland kan du ladda batterierna på spa och spela golf på en av landets bästa golfanläggningar. 

När livet går i 180 knyck behöver man en paus då och då. Komma bort från vardagen och hämta andan lite. Vad passar då egentligen bättre än att göra det med ett spabesök i Smålands djupaste skogar? Hooks Herrgård utstrålar historisk elegans och har anor från 1700-talet. Herrgården ligger vackert till med utsikt över Hokasjön vilket ger dig allra bästa förutsättningar att komma ned i varv. 

Spa på Hooks Herrgård

Även om Hooks Herrgård har en lång historia, var det första 2014 som det toppmoderna spaet öppnade. Här har du allt du behöver för att hitta lugnet. Bada i varma och kalla källor, ta en simtur i den ångande utomhuspoolen eller kyl ner dig med ett dopp i Hokasjön. Efteråt kan du värma dig i bastulandskapet och njuta av en ansiktsbehandling.

Spapaket

Det behöver inte kosta skjortan att åka på spa. På Hooks Herrgård finns flera olika spapaket som passar allas plånböcker. Här kan du välja mellan allt från enklare alternativ till en hel weekend med trerätters och behandlingar. Oavsett vilket paket du väljer kommer du garanterat att bli nöjd.

Njut av dagspa

Även om det kan vara skönt att checka in över natten är det inte ett måste. På Hooks Herrgård kan du glida in över dagen och njuta av lite härligt dagspa. Kom tidigt och starta dagen med frukostbuffé innan du tar ett bad i varma källor. Eller varför inte komma senare på dagen och kombinera avkoppling med lunch eller middag. Valet är helt och hållet ditt!

Golf i toppklass

Sugen på att kombinera spa och golf? Inga problem! På Hooks Herrgård får du inte bara en spaupplevelse i toppklass, här finns också en av Sveriges allra bästa golfanläggningar. Två 18-hålsbanor med helt unika karaktärer väntar dig efter all avkoppling. Skogsbanan slingrar sig genom den täta småländska skogen samtidigt som parkbanan är av med öppen karaktär i fridfull miljö. Spana in golfpaketen här.