Här är det bästa med Troxhammar GK

Troxhammar GK

På Troxhammar GK får du naturskön golf ett stenkast från Stockholmspulsen. Här är det bästa med klubben.

Stockholmsområdet fullkomligt kryllar av bra golfbanor. Troxhammar GK är ett av guldkornen och ligger på vackra Färingsö, en dryg halvtimme från centrala Stockholm. Det passar därför utmärkt att bo på hotell innerstaden för att sedan ta bilen ut till Troxhammar för en härlig golfrunda.

Sveriges första 12-hålsbana

På Troxhammar finns totalt 30 hål – en 18-hålsbana och en 12-hålsbana. 18-hålsbanan är en trevlig bana med skogsholmar, dammar och åkermark. Den blev spelklar redan 1996 och har sedan dess genomgått flertalet förändringar för att upplevelsen ska vara på topp.

2009 öppnade man Sveriges första 12-hålsbana på Troxhammar. Banan är belägen i samma sköna natur som den förstnämnda. 12-hålsbanor är knappast något som tillhör vanligheterna. Men på Troxhammar har banan blivit väldigt uppskattad, dels på grund av kvaliteten men också på grund av att man hinner klart med en hel runda på endast tre timmar.

18-hålsbanan

Troxhammar GK 18 hål

12-hålsbanan

Troxhammar GK 12 hål

Spana in komplett slope och banguide här.

Lunch på Troxhammar golfkrog

Det spelar egentligen ingen roll om du spelar golf eller inte, en lunch på Troxhammar golfkrog faller alla i smaken. Under luncherna serveras klassisk husmanskost med råvaror av högsta kvalitet. Självklart lagas all mat från grunden och ofta fokuseras det på råvaror som erbjuds för säsongen.

Under säsongen anordnas också flera olika specialevent som till exempel barbequekvällar, räkfrossa och tacobuffé.

Indoor golf

På Troxhammar GK kan man spela golf året runt. På klubben finns nämligen en 540 kvadratmeter stor anläggning för inomhusgolf. Här finns fem trackmansimulatorer där du kan svinga loss på banor världen över. I anslutning till simulatorerna finns också en trevlig social yta för fika, snacks, mat och dryck. 

Padelbanor

Behöver du en paus från golfen? Då finns det andra aktiviteter på Troxhammar. Bland annat finns det två padelbanor utomhus där du kan utmana dina kompisar.