Fyra prisvärda banor i Blekinge

blekinge golfbanor

Det finns mängder med roliga och utmanande golfbanor i Blekinge. Det finns dessutom många prisvärda alternativ att välja på. Här är fyra banorna i Blekinge där du verkligen får mycket golf för pengarna. 

Karlshamns Golfklubb

Karlshamns Golfklubb har 36 spännande golfhål och är hela Blekinges största golfanläggning. Här möts du av en riktigt bra anläggning som ligger precis vid Mörrumsåns strand. Banorna spelas i en blandning av löv- och barrskog där hålen ligger vackert inbäddade i grönska. Karaktären på banorna är skog- och park och bjuder på utmaningar både för nybörjaren som för den mer erfarne golfaren. I anknytning till klubbhusområdet finns även två padelbanor för den som vill kombinera golf med padel. Positivt är också att du kan spela golf här till en riktigt prisvärd summa.

Greenfee: från 350 kronor

Carlskrona Golfklubb

Carlskrona GK har en helt fantastisk 18-hålsbana som spelas i vacker skärgårdsmiljö. Banan ligger vid Nättraby i närheten av Karlskrona och är inringad av Östersjön vilket betyder att vinden ständigt gör sig påmind. Banan är belägen i ett naturreservat vilket medför att det läggs ned mycket tid på att den alltid är fin och håller hög spelkvalitet. Här får du helt enkelt väldigt mycket golf för pengarna.

Greenfee: från 350 kronor

Nicklastorp Golfklubb

Nicklastorps Golfklubb ligger drygt tio minuter med bil från centrala Karlskrona. Här möts du av en variationsrik och utmanande bana som spelas i otroligt vacker bokskogsmiljö. Banan håller ofta väldigt hög nivå under stora delar av året och att spela här är ett måste om du är på plats i Blekinge.

Greenfee: från 350 kronor

Boa Golfklubb Olofström

Strax söder om lilla Olofström ligger Boa GK. Här finns en utmanande 18-hålsbana i fin och trevlig miljö. Det är en klassisk parkbana som slingrar sig fram genom det natursköna landskapet. Hälften av alla utslagsplatser ligger naturligt upphöjda vilket gör att man får bra blick över hålen. Här kan du spela för endast 350 kronor, beroende på vilken tid på året du kommer hit.

Greenfee: från 350 kronor