Detta är Landskrona GK – ett skånskt golfäventyr

Landskrona golfklubb

Häftiga vyer över Öresund, spännande matäventyr och bra golf väntar på Landskrona GK.

På Landskrona Golfklubb finns inte bara en, utan två högklassiga 18-hålsbanor: Erikstorp och Hildeborg. Banorna slingrar sig fram längs med kusten och är av kombinerade park- och seasidekaraktär. Banorna bjuder på spännande utmaningar men passar både nybörjare och proffs. Dock krävs det att du har en smart spelstrategi för att klara av spelet på bästa sätt. Spana in kompletta banguider med tillhörande slopetabell här.

Landskrona GK golfpaket

Landskrona golfklubb är omåttligt populär och har varje år runt 12 000 greenfeegäster. Därför har klubben satt ihop flera förmånliga golfpaket tillsammans med sina samarbetspartners. 

Föredrar du att bo i stuga är Borstahusen det perfekta valet. Det är en modern resort precis intill golfanläggningen som erbjuder en unik helhetslösning med allt du kan tänka dig. 

Vill du hellre bo på hotell? Inga problem. Landskrona GK har samarbete med både Hotell Öresund och Hotel 1622 där du får fantastisk utsikt över sundet.

Matupplevelser i toppklass

Golf och god mat går som bekant hand i hand. På Landskrona GK finns inte bara en, utan två riktigt bra restauranger att välja på. 

Kvarteret Erikstorp är, som de själva beskriver sig, en helt vanlig, ovanlig kvarterskrog. Det är mycket mer än bara en restaurang och har blivit till en spännande mötesplats där mat, dryck och atmosfär samspelar på ett häftigt sätt. ”Kvarteret” är under ständig utveckling och bjuder på matinfluenser från världens alla hörn. 

Sedan finns också Brasseriet. Här är det alltid hög puls som bjuder på moderna kioskvältare som passar hela familjen. Kockarna jobbar enligt principen ”a la minute” där råvarorna alltid spelar huvudrollen.

Greenfee på Landskrona GK

Nere i Skåne kan man i princip spela golf året runt. Därför kan du passa på att spela på Landskrona Golfklubb under lågsäsong för endast 350 kronor. Ska du spela 18 hål under högsäsong (maj-oktober) kostar det från 550 kronor.