Sankt Jörgen Park – avkoppling i Göteborg

St Jörgen Park

Golf, upplevelser, hotell och spa – Sankt Jörgen Park är ett golfresort i absolut toppklass.

Sankt Jörgen Park Spa

Det spelar ingen roll om det är vår, sommar, höst eller vinter – att gå på spa passar alla årstider. På Sankt Jörgen Park Spa laddar du batterierna på bästa sätt. Koppla av i tvagningsrummet, unna dig en behandling, njut i den varma källan eller relaxa med en drink vid poolen.

Sankt Jörgen Park erbjuder många olika spapaket. Spana in dem här

Golf

På Sankt Jörgen finns självklart också en 18-hålsbana av hög kvalitet. Här möts du av en unik bana fylld av variation och kontraster. Banan inleds i härlig parkmiljö för att sedan går över till mer hedkaraktär. Banan bjuder på luriga utmaningar på varje hål. Med 71 bunkrar och vatten i spel på de flesta hål krävs det lite strategi och taktik för att lyckas.

Klubben har flera paket där du kan kombinera golf, spa och boende. Spana in alla golfpaket här.

Hotell och övernattning

Arkitekturen, konsten och designen gör Sankt Jörgen till en färgstark upplevelse. Alla rum på hotellet är helt unika. Detta gör att du kan komma hit flera gånger och ändå få en ny upplevelse varje gång. Från vissa av rummen bjuds du också på en häftig vy över Göteborg city. Vill du hellre glömma storstadspulsen finns också gott om rum med utsikt över golfbanan istället.

Fyra restauranger

Det finns hela fyra restauranger att välja mellan på Sankt Jörgen Park. Restaurangerna Greenhouse, Inez & Ernst, Bula Bar och Garden Café har något för alla smaker och önskemål.

Nyöppnad biosalong

Sankt Jörgen Park har nyligen slagit upp portarna till en biosalong. Varje onsdag och söndag kan du luta dig tillbaka i sammetsfåtöljerna och spana in de senaste filmpremiärerna.