Mauritius – ett riktigt golfparadis

mauritius golf resa

Långa vidsträckta sandstränder, kristallklart vatten och otroliga korallrev – Mauritius är verkligen ett riktigt semesterparadis, med golf i toppklass.

Mauritius har blivit ett riktigt populärt resmål de senaste åren. Det är inte speciellt svårt att förstå varför med tanke på landets naturliga skönhet. Här hittar du kristallklart vatten, spännande korallrev och långa stränder som är perfekta för avkoppling. Östaten i Indiska oceanen har verkligen mycket att bjuda på.

Dyk, snorkla och vandra

Förutom att Mauritius är ett perfekt ställe att koppla av på, finns det dessutom många spännande aktiviteter att ta del av. De vackra korallreven som ligger längs med kusten gör detta till ett perfekt tillfälle att passa på att dyka eller snorkla. Att komma tätt inpå det rika djurlivet under vattenytan är verkligen en upplevelse i sig. Tröttnar du på vattnet finns det också goda möjligheter för vandring på ön.

Puls i Port Louis

Mauritius huvudstad heter Port Louis och ligger på västra sidan av ön. Här möts du av lite mer puls och det finns gott om saker att göra i staden. Det finns bland annat många spännande museer, affärer och restauranger där du kan testa på spännande maträtter.

Golfbanor i toppklass

Landet har åtta golfbanor som alla håller väldigt hög klass. De flesta av dem ligger på den östra sidan av ön där också många bra hotell är placerade. Totalt finns det åtta golfbanor på ön och alla håller väldigt hög klass. De ligger ofta väldigt vackert till med närheten till vattnet eller med en spektakulär utsikt över de mäktiga bergen.

Så fungerar golfresor till Mauritius under Corona-pandemin

Läs uppdaterad information angående corona-situationen och inreseregler i Mauritius här

Själva flygresan till Mauritius från Sverige är ganska lång och tar en del tid. Men tidsskillnaden mot Sverige är bara tre timmar så du slipper jetlag och annat när du kommer fram.