Bästa tipsen för resan till trendiga Ibiza

ibiza golf resa

Pulserande nattliv, långa stränder med turkost vatten och fantastisk natur. Det är lite vad du kan förvänta dig vid ett besök på den trendiga semesterön Ibiza. Här är bästa tipsen för en lyckad resa.

Ibiza är en spansk paradisö som ingår i ögruppen Pityuserna. Ön bjuder på precis allt du kan tänka dig för en lyckad semester. Oavsett om du är ute efter fest, avkoppling, bad eller fantastiska vyer hittar du det på Ibiza.

Strandhäng och snorkling

Ibiza är verkligen det perfekta resmålet om du är ute efter sol och bad. Runtom Ibiza finns mängder av vackra stränder som passar alla smaker. Många ligger i mer skyddade vikar som i kombination med det turkosklara vattnet gör det till perfekta platser för snorkling. Det finns också gott om mer livliga stränder med strandbarer och restauranger. Med tanke på att ön är relativt liten till ytan hinner du med att se mycket på kort tid.

Spännande nattliv

Ibiza har länge varit ett hett resmål för partysugna turister. Det är inte svårt att förstå varför. Ön kryllar av trendiga nattklubbar, barer och strandfester. En av de allra mest omtalade är Pascha som ligger vid hamnen i Ibiza stad. Andra populära klubbar är till exempel Space och Ushuaïa som ligger i Playa d’en Bossa. Det finns också gott om bra restauranger där du kan avnjuta god mat från medelhavsköket. 

Golf Ibiza – 365 dagar om året

Självklart bjuder också Ibiza på fina golfmöjligheter. Visserligen finns det bara en golfklubb här, Golf Ibiza, men här har du totalt 27 hål att svinga loss på. Banan ligger endast sju kilometer från huvudstaden och den ligger vackert längs kusten med en härlig mix av djupa dalar och höga berg. Banan är dessutom öppen 365 dagar om året så det spelar ingen roll vilken tid på året du kommer hit.

Så fungerar golfresor till Ibiza under Corona-pandemin

Ibiza är en ö som tillhör Spanien. Läs uppdaterad information angående corona-situationen och inreseregler i Spanien här

Det går inga direktflyg till Ibiza från Sverige. Däremot kan du flyga direkt från Kastrup i Köpenhamn. Flyger du från Stockholm krävs en mellanlandning för att komma till semesterön. 

Mer från Resor