3 bra banor för golfresan till Turkiet

golfresor turkiet

Turkiet är ett riktigt drömresemål för golfentusiaster. Här är tre guldkorn du inte får missa.

Sueno Golf Club

Belek på den turkiska rivieran är ett riktigt golfmecka. Här kryllar det av golfbanor och resorts av högsta kvalitet. Ett av de allra mest framstående och populära är Sueno Golf Hotel. Detta är faktiskt det enda golfhotellet i Belek som har två 18-hålsbanor. Banorna Sueno Dunes och Sueno Pines håller båda hög kvalitet och passar perfekt att alternera över en hel vecka.

Sueno Golf Hotel uppfyller kort och gott alla krav för ett grymt bra golfhotell. Hotellet har fem stjärnor och alla tänkbara lyxiga detaljer som kommer göra resan till ett minne för livet. Här bor du också bara några minuter från första tee, så du kan passa på att sova ut lite extra utan att behöva stressa till rundan. Många resebolag skräddarsyr din resa med all inclusive till Sueno, så att du helt och hållet kan fokusera på golfen. Bra va?

Montgomerie Maxx Royal

Colin Montgomerie är ett välkänt namn inom golfen. Förutom att han länge var en av världens bästa spelare är han också hjärnan bakom toppbanan Montgomerie Maxx Royal Course i Belek. Banan är ett riktigt mästerverk som garanterat kommer att få dig att vilja komma tillbaka. 

Här kan du bo med all inclusive på lyxhotellet Maxx Royal Belek Golf Resort. Bo i lägenhet, villa eller kanske lyxa till det med en svit. På hotellet finns kvällsunderhållning, poolclubs, spa och mycket annat som kommer göra din vistelse till en otrolig upplevelse.

Carya Golf Club

Carya Golf Club är utan tvekan en av Turkiets allra mest populära golfklubbar. Det är faktiskt den första golfbanan på Turkiets Medelhavskust som byggts i ett klassiskt hedlandskap. Banan ligger på böljande sandkullar och har varit värd för flera stortävlingar senaste åren. 

Här kan du faktiskt också spela golf mitt i natten om du vill. Och nej, det beror inte på någon midnattssol utan helt enkelt på grund av belysning. Klubben har nämligen lanserat Europas första fullbelysta golfbana, vilket gör att du kan slå ut när du vill.

Efter golfrundan kan du koppla av på all inclusive-hotellet Regnum Carya. Resorten har hela 612 rum med allt från enklare dubbelrum till sviter och lyxvillor.