Video: Tiger och mini-Tiger – lika som bär

tiger woods son

Äpplet faller inte långt från trädet. Tiger Woods son Charlie är en talangfull ung golfare – och 13-åringen påminner om sin pappa på väldigt många sätt ute på golfbanan.

Tiger Woods är utan tvekan en av de mest framgångsrika golfspelarna genom tiderna. Han har vunnit hela 82 gånger sedan han började tävla på PGA Touren 1996. Av de 82 segrarna är 15 majorsegrar, som anses vara de mest prestigefyllda tävlingarna inom golfen. Endast legendaren Jack Nicklaus har fler majorsegrar än Woods.

Tiger var gift med svenska Elin Nordegren från 2004 till 2010 och tillsammans fick paret två barn, Sam och Charlie. Charlie Woods har tagit efter sin pappa och är en talangfull ung golfare. Han påminner inte bara om Tiger till utseendet, han är också extremt lik honom på golfbanan. Det blev världen varse om i en far och son-tävling som spelas i USA varje år där kända profiler spelar tillsammans med en familjemedlem.

På PNC Championship gjorde duon stor succé tillsammans. Och det är inte svårt att se vem Charlie Woods har hämtat sin inspiration ifrån. Kolla in klippet när Charlie och Tiger spelar tillsammans, och rör sig exakt likadant ute på banan.