Sveriges billigaste golfmedlemskap

golfmedlemskap

Vill du spela golf i år, men har inte tiden till att spela speciellt mycket? Då finns det mängder med bra och billiga greenfee-medlemskap med bra förmåner. Här är guiden till Sveriges billigaste golfmedlemskap.

Det behöver inte kosta skjortan att spela golf. Spelar du mängder med golf under säsongen blir det helt klart värt det att skaffa ett traditionellt medlemskap. Men spelar du kanske färre än tio under per år rekommenderas istället ett greenfee-medlemskap. Då behöver du bara betala några hundralappar i medlemskap och istället betala greenfee de gångerna du verkligen spelar. Här är några av de billigaste medlemskapen i golfsverige.

Cloud Golf Club – 295 kronor 

Cloud Golf Club erbjuder hela Sveriges billigaste golfmedlemskap. På nolltid från betalning är ditt medlemskap aktiverat. Med det här medlemskapet får du dessutom 25% rabatt på hela 19 banor i Stockholmsområdet.

Byxelkroks GK – 374 kronor

Golfklubben på norra Öland erbjuder ett av Sveriges billigaste greenfee-medlemskap. Förutom möjligheten att spela på alla Sveriges banor får du dessutom rabatt på Byxelkroks bana. Perfekt om du planerar semester på Öland i sommar.

Bryttsätter GK – 380 kronor

Strax söder om Norrköping ligger Bryttsätter Golfklubb. Här tecknar du medlemskap för bara 380 kronor. För den summan får du dessutom en gratis greenfee på klubben. 

Happy Golfer – 389 kronor

För mindre än 400 kronor får du ditt Golf-ID aktiverat och kan spela på alla banor i Sverige. Du får dessutom 25% rabatt på Happy Golfers bana i Stockholm och 50% rabatt på Vallentuna GK.

Sparren GK – 495 kronor

För strax under 500-lappen får du Greenfee-medlemskap på Sparren GK norr om Stockholm. För den summan får du spela en fri runda på banan samt en fri runda på Jensen Beach Golf Club i Florida. Perfekt för dig som planerar en resa till staterna under året.

Ekholmsnäs GK – 495 kronor

Ekholmsnäs på Lidingö är en av klubbarna i Sverige med mest antal medlemmar. För 495 kronor får du bland annat aktiverat Golf-ID och spel mot reducerad greenfee på banan. Du blir dessutom VIP medlem på Los Arqueros Golf & Country Club på solkusten i Spanien.  

Mer från Nybörjare