Sveriges billigaste golfmedlemskap

billigaste golfmedlemskapeet

Det finns mängder med billiga greenfee-medlemskap med bra förmåner. Här är guiden till Sveriges billigaste golfmedlemskap.

Det behöver inte kosta skjortan att spela golf. Spelar du mängder med golf under säsongen blir det helt klart värt det att skaffa ett traditionellt medlemskap. Men spelar du kanske färre än tio under per år rekommenderas istället ett greenfee-medlemskap. Då behöver du bara betala några hundralappar i medlemskap och istället betala greenfee de gångerna du verkligen spelar. Här är några av de billigaste medlemskapen i golfsverige.

Vi håller koll på priserna men reserverar oss för att de kan ha ändrats sen vår senaste översyn.

Exklusivt för Golflivet:

Sveriges billigaste golfmedlemsskap hos Happy Golfer – 309kr

I samarbete med Happy Golfer får du tillgång till Sveriges billigaste golfmedlemsskap! Som medlem i Golflivet har vi tagit fram en exklusiv rabatt där du får 20% rabatt på Happy Golfers medlemskap (ord. pris 389 kr)

I medlemsskapet får du också en gratis första golfrunda på Happy Golfers egen golfbana som ligger 30 min utanför Stockholm City. Du får också 10% rabatt på golfutrustning i Happy Golfers egen webbutik och en custom fitting (värde 1000 kr) för att se till att du är rätt utrustad inför ditt golfliv.

Klicka här för att bli medlem gratis och ta del av erbjudandet.

Cloud Golf Club – 345 kronor 

Cloud Golf Club erbjuder Sveriges näst billigaste golfmedlemskap. På nolltid från betalning är ditt medlemskap aktiverat. Med det här medlemskapet får du dessutom 25% rabatt på hela 19 banor i Stockholmsområdet.

Byxelkroks GK – 374 kronor

Golfklubben på norra Öland erbjuder ett av Sveriges billigaste greenfee-medlemskap. Förutom möjligheten att spela på alla Sveriges banor får du dessutom rabatt på Byxelkroks bana. Perfekt om du planerar semester på Öland i sommar.

Bryttsätter GK – 380 kronor

Strax söder om Norrköping ligger Bryttsätter Golfklubb. Här tecknar du medlemskap för bara 380 kronor. För den summan får du dessutom en gratis greenfee på klubben. 

Ekholmsnäs GK – 495 kronor

Ekholmsnäs på Lidingö är en av klubbarna i Sverige med mest antal medlemmar. För 495 kronor får du bland annat aktiverat Golf-ID och spel mot reducerad greenfee på banan. Du blir dessutom VIP medlem på Los Arqueros Golf & Country Club på solkusten i Spanien.  

Sparren GK – 595 kronor

För strax under 600 kronor får du Greenfee-medlemskap på Sparren GK norr om Stockholm. För den summan får du spela en fri runda på banan samt en fri runda på Jensen Beach Golf Club i Florida. Perfekt för dig som planerar en resa till staterna under året