Sundsvalls Golfklubb – naturskön golf på anrik bana

sundsvalls gk

Bra golf, fantastisk miljö och härlig atmosfär – det väntar dig på anrika Sundsvalls Golfklubb.

Sundsvalls Golfklubb har en lång och anrik historia. Tanken på att bygga en golfbana här fanns redan på 1920-talet, men det var först 1953 som den stod färdig för spel. Banan är belägen precis vid Ljungans utlopp och här väntar en minst sagt naturskön upplevelse. Banan är av parkkaraktär och bjuder på kluriga utmaningar även för mer rutinerade golfare.

Spana in komplett banguide och slopetabell här.

Greenfee 

På Sundsvalls GK spelar det ingen roll vilken tid du vill gå ut på en runda – här gäller samma pris oavsett dag och tid. För 600 kronor spelar du som senior härlig golf i parkmiljö. Är du gäst till medlem eller medlem på en av samarbetsklubbarna i närområdet gäller reducerad greenfee.

Sundsvalls Golfrestaurang

På Sundsvalls Golfrestaurang serveras dagens lunch hela veckan lång. Varje dag finns flera rätter att välja mellan där svenska klassiker blandas med utländska influenser. Perfekt för ett besök efter golfrundan eller om du bara har vägarna förbi.

Ödlundska gården

Visst drömmer man ibland om att bo på golfbanan? Det kan du göra på Sundsvalls GK. På Ödlundska gården bor du endast fem meter från puttinggreen och tio meter från 13:e utslagsplatsen.

Ödlundska gården har sex sovrum, ett fullt utrustat kök och uteplats för grillning. Ett perfekt alternativ när du ska samla ihop kompisgänget för en golfweekend. Som gäst här har du också förtur i bokningssystemet och spelar till reducerad greenfee.

Föredrar du att bo mer centralt? Inga problem! Klubben har samarbete med First Hotels där du får bra erbjudanden på hotellnätter när du spelar en runda.

Tävlingar på Sundsvalls GK

Passa på att besöka Sundsvalls GK när det vankas tävling. Under hösten anordnas flera roliga tävlingar som är öppna både för medlemmar och greenfeegäster.