Så blev Indoor Golf Group störst på inomhusgolf

Indoor Golf Group

Simulatorgolfens intåg i Sverige har skapat nya möjligheter. Nu kan du spela golf året runt, och det är stor chans att du gör det på någon av Indoor Golf Groups anläggningar.

2019 byggdes första anläggningen på Lidingö GK med syftet att få juniorer och medlemmar att kunna träna på klubben även under vinterhalvåret. Konceptet blev till en succé och sedan dess har Indoor Golf Group öppnat upp över 20 center runtom i Sverige. Därmed är man Sveriges största kedja för inomhusgolf med anläggningar från Malmö i söder till Östersund i norr.

Trackman-simulatorer

Indoor Golf Group använder sig av Trackman-simulatorer på anläggningarna. Detta är de populäraste simulatorerna på marknaden där du kan spela och träna på banor runtom hela världen. 

Medlemskap på Indoor Golf Group

Vet du med dig att du kommer spela mycket simulatorgolf i vinter kan det vara smart att bli medlem. För endast 990 kronor löser du ett medlemskap på någon av Indoor Golf Groups anläggningar och får därmed en rad förmåner.

Är du helt frälst i golfen? Då kan det istället vara förmånligt att skaffa ett säsongskort. Då får du tillgång till tolv bokningsbara timmar i månaden. Kolla in priser och medlemskap här.

IGG Winter Challenge

Rycker det i tävlingsnerven? Då kan du ställa upp i Sveriges största simulatorgolftävling i vinter: IGG Winter Challenge. Det är en tävling för både amatörer och proffs som faktiskt kan leda till en plats på European Challenge Tour.

De tre bäst placerade herrarna får nämligen ett wildcard till Indoor Golf Group Challenge 2024 på Landeryds GC. Damerna tävlar om tre wildcards till motsvarande tävlingar i Sverige 2024. Dessutom ligger det 50 000 kronor i prispengar i potten.