Därför är Haverdals GK en av Hallands bästa banor

haverdals gk

Sommarstaden Halmstad bjuder inte bara på sol, bad och after beach – utan också riktigt bra golf.

Halmstad är en av Sveriges mest populära sommarstäder. Varje år lockas mängder med turister hit för att bland annat sola och bada på Tylösand och för att ta del av den populära After Beachen.

Golfhuvudstaden Halmstad

Men det har också kommit att bli ett populärt resmål för golfare från hela Sverige. Staden marknadsför sig själva som ”Golfhuvudstaden”. Det är Halmstads gemensamma golfvarumärke där målet är att öka attraktionen för Halmstad som golfdestination. Totalt finns det 153 golfhål i kommunen att svinga loss på.

Banguide Haverdals GK

Banan på Haverdals GK är en av Hallands allra bästa. Här väntar en trevlig upplevelse på en bana som kan beskrivas som en utmanande park- och skogsbana med lite inslag av seasidekaraktär. Banan är varierande på många sätt och bjuder både på hål som går i öppen terräng men också hål i ren och skär skogsmiljö. Spana in komplett banguide här.

Haverdals Golfkrog

Stekt fläsk med raggmunk på tisdagar, ärtsoppa på torsdagar. Det är lite så det ska vara när man käkar dagens lunch – och precis så är det på Haverdals Golfkrog. På menyn hittar du svenska klassiker, soppor och annat gott som kommer att mätta magen efter en runda ute på banan. 

Boende och golfpaket

Som en del av Golfhuvudstaden hittar du flera olika golfpaket där du får boende och kan kombinera spel på Haverdal och andra banor i Halmstad.

Utöver detta har klubben också samarbete med bland annat Best Western, Hotell Continental, Clarion och First Hotell så att du enkelt kan skräddarsy ditt alldeles egna golfpaket utifrån behov och önskemål.

Alldeles i närheten finns också populära Haverdals Camping för dig som föredrar att bo i husbil, husvagn eller tält.

Greenfee

Haverdals bana håller nästan alltid hög kvalitet. Under högsäsong 19 juni – 10 september ligger därför greenfeen på 750 kronor. Men spelar du här tidigare eller senare på året betalar du bara 500 kronor för en 18-hålsrunda.