Titleist T-series – ta ditt järnspel till nästa nivå

Annonssamarbete

Banbrytande prestanda, känsla och design – nu släpps nya T-series. ”T-series har ett utseende och en känsla man inte hittar någon annanstans”, säger Ennis Myndel, Fitting and Education Manager.

Titleist har sedan starten 1932 varit synonymt med hög kvalitet och innovation. Därför är det inte konstigt att Titleist är det självklara valet för flera av världens bästa spelare när det kommer till utrustning. Nu släpper företaget nästa stora lansering som redan skapat en hel del buzz inom golfvärlden. Nya T-series är här och redo att lyfta ditt järnspel till nya höjder.

Feedback från tourspelare

Titleist T-series är tillbaka med tredje generationens järnklubbor. Den nya klubbserien är resultatet av avancerad teknik och innovation samt kontinuerlig feedback från tourspelare på högsta nivå. Titleist involverar några av världens bästa och mest noggranna spelare för att kunna förbättra allt in i minsta detaljnivå.

T-Series – fyra spännande modeller

Den nya klubbserien släpps i fyra olika modeller: 

T100 är en modern tourklubban med helsmidd konstruktion som har dubbla hålrum. Det genererar en mer solid känsla samtidigt som den precisionfrästa träffytan ger mer konsekvent kontakt för mer kontroll. 

En bild som visar gräs, sportutrustning, Golfutrustning, utomhus

Automatiskt genererad beskrivning

T150 är en snabbare typ av tourklubba. Här får du järnklubbor med enastående finess och kontroll. Känslan är på topp samtidigt som du får mer förlåtande egenskaper.

En bild som visar tillbehör, väska, utomhus, golf

Automatiskt genererad beskrivning

T200 är modellen för dig som är ute efter mer distans i slagen. Här får du maximal bollhastighet samtidigt som känslan håller tourklass. T200 har en smidd träffyta med en helt ny intern konstruktion och stabilare chassi.

En bild som visar person, Golfutrustning, golfklubba, Pitch and putt

Automatiskt genererad beskrivning

T350 är ett optimalt val för dig som är på jakt efter spelförbättrande järn. Modellen är baserad på T200-chassit som används av tourspelare. Det maximerar både din bollhastighet och de förlåtande egenskaperna.

En bild som visar gräs, utomhus, sportutrustning, Golfutrustning

Automatiskt genererad beskrivning


Enhetlig design

Vid en första blick på klubborna är det framförallt en sak som verkligen sticker ut jämfört med tidigare upplagor, designen. 

– Det många golfare söker är framförallt klubbor som känns bra och som ser bra ut. Utseende och känsla är något som varit extremt viktigt för oss när vi jobbat med T-series, säger Ennis Myndel, Fitting and Education Manager på Titleist.

T-Series har i princip likadant utseende på alla fyra modeller. Och det finns en god anledning till det. Du ska kunna blanda klubbor efter behov, men fortfarande ha en enhetlig look i bagen.

– 80% av våra tourspelare blandar set för att bollhastighet och bollflykt ska matcha. Kort förklarat ska alla slag med alla järnklubbor ha samma flykt och kontroll, säger Ennis Myndel och fortsätter:

– För att komma åt det på ett lättare sätt vill vi att klubborna ska se mer enhetliga ut. Det blir lättare att mixa och blanda modeller helt enkelt. En enhetlig look med bra känsla och utseende, det är det vi på Titleist har strävat efter.

Lanseras 25 augusti

T-series används redan av flertalet golfproffs ute på touren – men nu lanseras modellerna i hela världen för allmänheten.

– Vi har fått enormt mycket positiv feedback både från spelare och på sociala medier. Jag har aldrig varit med om något liknande. Vi är ute och lanserar nu och det är sjukt roligt att höra de glada tillropen från golfare som testar och känner hur bra klubborna känns.

Läs mer om T-series på Titleists hemsida.