La Finca Golf – golf och resort i Alicante

La Finca Golf Alicante

Redan trött på höstrusket? Förläng golfsäsongen med en weekend på La Finca i Alicante.

Golf i Sverige är fantastiskt. Dessvärre är det i de flesta fall inte möjligt att spela året runt här. Visst går det att spela på simulatorer inomhus, men det är kanske inte riktigt samma sak. Det problemet behöver du inte oroa dig för i Alicante, Spanien. På La Finca Golf kan du njuta av en golfrunda precis när du vill.

La Finca Golf Resort

Mellan Alicante och Murcia ligger La Finca Resort. Det är ett riktigt paradisresort där du får allt och lite till. På anläggningen finns ett femstjärnigt hotell med spa, sportfaciliteter som padel, tennis och gym samt flera restauranger i toppklass. Här bor du i rum med lite extra guldkant och kan njuta av fantastisk utsikt över golfbanan.

La Finca – banan

För snart 21 år sedan stod La Finca klar – och vilken succé det har varit sedan dess. Bandesignern Pepe Gancedo har lyckats skapa en bana som det inte ens går att ogilla om man gör sitt livs sämsta runda här. La Finca är en bana som passar alla typer av spelare. Den kännetecknas av sina breda och generösa fairways i kombination med de unika greenerna. Sedan är också de spektakulära vyerna runt banan som pricken över i:et på en av Spaniens allra bästa banor. 

Spana in allt om banan här.

Greenfee

Är du beredd att hoppa över sovmorgonen för att pegga upp tidigt? Då kan du spara pengar på La Finca. Boka tid före klockan åtta och du spelar till ett rabatterat pris. La Finca tillämpar också en så kallad ”Twilight-greenfee” där du spelar för halva priset efter klockan fyra på eftermiddagen. Smart va?

Boka tid och spana in greenfeepriser här.