Fyra favoritbanor i fantastiska Turkiet

golf turkiet belek

Turkiet har investerat mycket pengar för att bli en riktig golfdestination. Här är fyra av våra favoritbanor i fantastiska Turkiet.

Carya Golf Club

Mitt i hjärtat av Turkiets golf-mecka, Belek, ligger Carya Golf Club. Det här är en riktig toppbana som ligger på böljande sandkullar längs den populära golfkusten. Det här är också Europas första upplysta golfbana, som gör att du kan spela golf här sent in på småtimmarna. Klubben har också ett nybyggt lyxresort vid banan med den där lilla extra guldkanten för att du ska få en fantastisk vistelse även vid sidan av golfen.

The Montgomerie Maxx Royal

En runda på Montgomerie Maxx Royal är verkligen en häftig upplevelse. Den ligger vid kusten i Belek och är utan tvekan en av Turkiets allra bästa golfbanor. Den är designad tillsammans med den skotske golflegendaren Colin Montgomerie. Banan ligger otroligt vackert till och den bjuder på spännande och varierande hål som är en utmaning för alla typer av golfare. Efter rundan kan du koppla av på den stora terrassen med en drink i handen och spana in inspelen till det 18:e hålet.

Gloria Golf Club

Gloria Golf är den största golfanläggningen i Turkiet med 45 golfhål. Golfklubben ligger i populära Belek vid kusten och är designad av den världsberömde franske golfarkitekten Michel Gayon. Golfklubben är vackert integrerad med den fantastiska naturen som det geografiska läget vid medelhavet bjuder på.  Banorna är både varierande och utmanande. Efter en dag på golfbanan har du sedan kort gångavstånd till den vita sandstranden om du vill njuta av ett dopp i det blå.

Cornelia Golf Club

Cornelia Golf Club är en 27-hålsanläggning designad av legendaren Nick Faldo. Banan bjuder på en fantastisk mix av harmoni och kvalitet. Den ligger vid kusten och här får du både vackra vyer och golf i toppklass. Klubben har också ett lyxresort vid banan där du kan koppla av och njuta av god mat vid sidan av golfen.