Fem tips för golf på Youtube

GOLF YOUTUBE

Svårt att släppa golfen när du inte är ute på banan? Här är några av de mest populära golfkanalerna på Youtube.

Rick Shiels Golf

När det kommer till ”Golf-Youtube” finns det ingen större än Rick Shiels. Rick Shiels har underhållit amatörgolfvärlden de senaste tio åren. 2020 blev han bland annat den första golfyoutubern som nådde en miljon följare på Youtube och idag har den siffran stigit till över det dubbla. Shiels bjuder på roligt och lärorikt material med utmaningar och spel med olika golfproffs.

Peter Finch Golf

Peter Finch är god vän med Rick Shiels och då och då händer det att duon gör material tillsammans. När Shiels inte är med levererar Peter Finch kvalitetsinnehåll på egen hand. Här bjuds det på utmaningar, recensioner av utrustning, besök på olika banor och mycket annat.

Me and My Golf

Me and My Golf har varit en favorit bland golfare i många år. Deras coachning- och instruktionsvideor håller hög kvalitet och det är inte konstigt att tittarantalet ökar för varje år som går. Kanalen drivs av PGA-tränarna Piers Ward och Andy Proudman och det är tydligt att de verkligen brinner för att lära ut golf på ett pedagogiskt och roligt sätt. Perfekt kanal för dig som vill bli en bättre golfare.

Mark Crossfield

Mark Crossfield var tidigt ute med att skapa golfinnehåll på Youtube. Och under åren som gått tycks hans videos bara bli bättre och bättre. Här får du ärliga utrustningsrecensioner och härliga videos när Crossfield och hans kompisar testar banor världen över.

Golf With Aimee

Aimee Cho började spela golf när hon var sex år gammal och sedan 2015 har hon hållit på med Youtube. Cho är ett golfproffs som bjuder på utmärkta undervisningsvideos på ett roligt och lärorikt sätt. Ta hjälp av hennes tips eller bara spana in när hon tar sig an de bästa banorna i världen.