Alba Golf – inomhusgolf på Stureplan

Alba golf inomhusgolf

Stureplan har mer att bjuda på än shopping och uteliv – du kan faktiskt golfa här också.

Alba Golf grundades 2021 med målet att skapa Europas allra bästa golfsimulatoranläggning. Vi vågar inte svära på om de har lyckats med sin målsättning, men nog är Alba Golf ett härligt ställe väl värt att besöka om man är nyfiken på inomhusgolf. Beläget i Sturegallerian kan du fly bort från stressen och spela en runda simulatorgolf på någon av världens bästa banor.

Mat och dryck

Alba Golf har satsat mycket på att skapa en grym helhetsupplevelse. Här är det inte bara golfen som står i fokus. Till rundan kan du beställa mat och dryck från baren att avnjuta mellan slagen. Och det är inte någon trött smörgås vi pratar om nu. Med svalkande öl och pizzor med handgjorda italienska bottnar kommer din upplevelse här att höjas rejält.

Privata lektioner

För de som är intresserade av att förbättra sitt golfspel erbjuder Alba Golf privata lektioner med golfsimulatorer. Dessa lektioner är utformade för att ge en djupare insikt i spelarens sving och ge tips på förbättringar. Det är ett effektivt sätt att förbättra sitt spel och hantera vanliga problem som slicen.

Priser och medlemskap

En timmes spel på Alba Golf kostar 295 kronor, med högre priser under kvällar och helger. För de som önskar spela mer regelbundet finns det olika medlemskap som erbjuder förmånliga villkor.