Här kan du spela golf inomhus i Göteborg

göteborg inomhusgolf

Här är platserna där du kan spela golf inomhus i Göteborgsområdet.

Hisingens Golf & Friskvårdscenter

Adress: Östergärde Industriväg 1

HGC Totalt Range ligger på två plan. Här finns exakt samma simulatorutrustning som proffsen tränar med. Du får all bolldata och klubbdata efter träning eller runda så att du kan föra statistik. Det går också boka plats i Lounge Baren där du kan avnjuta en öl och lite mat efter rundan.

Innesvingen Mölndal

Adress: Flöjelbergsgatan 12, Mölndal

Sugen på att testa på spel på några av världens bästa golfbanor? Då är Innesvingen i Mölndal det perfekta valet. Här finns åtta golfsimulatorer där du kan träna och utveckla din golf samtidigt som snön yr utanför fönstret.

Kungsbacka Bowling

Adress: Smörhålevägen 1, Kungsbacka

Kan man verkligen spela golf på Kungsbacka Bowling? Ja, det kan man faktiskt. Anläggningen har nyligen installerat tre golfsimulatorer där du kan vässa formen.

Kungsbacka Indoor Golf

Adress: Kungsparksvägen 30, Kungsbacka

I Kungsbacka finns ännu en av Indoor Golfs populära anläggningar. Här finns totalt tio simulatorer som alla är utrustade med Trackman 4.

Särö Golf Club – Range Center

Adress: Guntoftavägen, Särö

I Särö utanför Kungsbacka finns fina möjligheter till golf, både på sommaren och på vintern. Anläggningen har flera simulatorer utrustade med Trackman. Perfekt för dig som vill njuta av en varm runda en kall vinterdag.

World of Golf

Adress: Klubbvägen 20, Västra Frölunda

I närheten av Göteborg ligger den här häftiga träningsanläggningen. Den uppvärmda utomhusrangen ligger på två plan. Den är utrustad med Toptracer, ljus och infravärme vilket gör det bekvämt året runt.

Sisjön Indoor Golf

Adress: Ekonomivägen 6, Askim

Stor och fin anläggning med hela åtta simulatorer som alla är utrustade med TrackMan 4. Indoor Golf är en nystartad satsning i Sverige och nu finns det anläggningar runtom hela Sverige.

Mer från Golfbanor